top of page
silent_GFR.jpg

Silent Pop


Speciális csőrkialakítású popper, ami a hagyományos puttyanások helyett, “csak” fröcsköli a vizet, wtd-szerű oldal irányú kimozgások közben. Akkor érdemes dobálni, amikor az óvatos balinokat nem érdekli a wtd vagy éppen zavarja a hagyományos popper.


Méret: 6 cm (4 g)

Fachs Tomi cimborám annyira jól összefoglalta, hogy milyen is ez az általa "vergődő verébnek" nevezett csali, hogy felesleges lenne többet írnom róla, inkább bemásolom ide nektek is:

"Ahogy az a nevéből is kiderül, ez nem egy öblös hangú határozott popper, hanem egy csendes kis csali, amit szerintem akkor vezetsz jól, ha úgy vergődik a felszínen, mint veréb az ablaküvegen. Egyébként Zoli elmondása alapján így is lett kitalálva, hogy fröcsögjön és spriccelje a vizet, a hang egyáltalán nem volt szempont. És valóban, ennek a csalinak a fröcskölésben és a kiszámíthatatlan vergődésben rejlik az ereje. Én általában gyorsan kihozom belőle az állatot, aztán rövid időre megállítom: Fröccs-fröccs-fröccs. STOP. Fröccs-fröccs-fröccs. STOP. A szünetek hosszán, illetve az idegbajos állapot intenzitásán persze nem csak lehet, hanem kell is a körülményeknek megfelelően változtatni. Ha pukkan egyet közben, akkor örüljünk neki, ha nem, akkor ügyet se vessünk rá. Az éhes balin úgyis le fogja verni. Persze vannak, akik másképpen vezetik, és úgy is fognak vele szépen, sőt. Azt is biztosan tudom, hogy egyesek nálam sokkal sikeresebben használták ezt a csalit az elmúlt években, szóval ez csak az én nézőpontom, senki se vegye készpénznek. Nyugodtan lehet vele kísérletezgetni, törekedni a saját stílusra. Rá kell érezni, mint kezdő konteós a szeretetgömböcskékre, és biztosan adni fogja a halat."

bottom of page